Rennes – Astana 13/12, odds, live stream, speltips

Rennes
vs
Astana
2018-12-13 18:55 Europa League
Astana
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Rennes – Astana
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 18:55

Den 13/12 kommer Rennes att möta Astana. En match som spelas i Europa League och som drar igång vid klockan 18:55.

Speltips Rennes – Astana

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Rennes-Astana speltips. Bettingtips på andra matcher än Rennes-Astana hittar du i menyn under ”speltips”.

Astana vann senast lagen möttes

Rennes och Astana möttes tidigare under säsongen i Europa League och det mötet slutade med en seger till Astana med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

På de 2 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Rennes gjort totalt 3 mål, ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. På hemmaplan har Rennes släppt in 1,50 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Astana 3 gjorda mål sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Astana har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Per match har Rennes ett snitt på 1,00 gjorda mål, på de 4 matcher som spelats i Europa League under säsongen som gått. Rennes har denna säsongen släppt in totalt 8 mål i ligan. Det innebär att på de 4 matcher som spelats så har Rennes 2,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Astana har under säsongen i Europa League totalt gjort 7 mål i de 4 matcher som man har spelat. Det innebär att Astana har ett snitt på 1,75 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Astana, på 4 spelade matcher, släppt in 1,00 mål i snitt per match.