Malmö FF – Sarpsborg 08 8/11, odds, speltips, live stream

Malmö FF
vs
Sarpsborg 08
1 – 1 2018-11-08 18:55 Europa League
Sarpsborg 08
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Malmö FF – Sarpsborg 08
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-08 11:15:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Det gick inte riktigt vägen för Malmö FF när de skulle ta tre poäng borta mot norska Sarpsborg 08. Bättre lycka den här gången, tror vi. Malmö har två raka vinster i Allsvenskan och ska vara det bättre laget. Speltips är en 1:a, och den spelas till oddset 1,58 hos Unibet.

Åtta raka

Malmö FF har nu spelat åtta raka matcher utan förlust. Fyra vinster och fyra kryss i alla turneringar. Bortakrysset mot Sarpsborg senast i Europa League var inte vad de hade räknat med, men nu får de en ny chans. Trots Vindheims sena 0-1-mål kunde de inte hålla utan utan fick nöja sig med 1-1. I returmötet tror vi att Malmö kommer att klara av att freda sitt mål. På hemmaplan har de bara släppt in 8 mål på 14 matcher i Allsvenskan och bara vid ett enda tillfälle har de förlorat. Formen är bra, men de behöver se till att ta en trepoängare om de ska kunna tro på fortsatt spel i Europa även efter gruppspelet. Svårigheterna att komma till vassa avslut senast är ett hinder att tackla för tränare Rösler. Hela truppen ska dock vara tillgänglig för spel, och det är fullt fokus som gäller.

Överraskade

Sarpsborg för en ganska anonym tillvaro i den norska ligan. Mittenlag med klart bättre hemmastatistik än bortastatistik. De har gjort nästan dubbelt så många mål på hemmaplan, samtidigt som de släppt in majoriteten borta. De är obesegrade i de tre senaste ligamatcherna, med två kryss och en seger. Senast blev det 0-0 mot Vålerenga i en ganska chansfattig match. I Europa League har de förutom krysset mot Malmö förlorat med 3-1 mot Besiktas och vunnit mot Genk med 3-1 hemma. Mot Malmö såg det ut att bli ytterligare en förlust efter att 0-1 kom i den 79:e minuten. Men skam den som ger sig. Med tre minuter kvar av ordinarie tid kunde Halvorsen sätta kvitteringen och rädda poäng. Det är en tight grupp där alla fortfarande kan gå vidare, men om norrmännen ska ha en vettig chans lär det krävas poäng. Utvik är fortsatt skadad och Zachariassen, som startade mot Malmö, har också haft skadebekymmer.

Speltips - Malmö går för nio raka

Sarpsborg lyckades kvittera Malmös sena ledningsmål i det förra mötet, men när gruppen nu vänder och Malmö får spela på hemmaplan så tror vi det blir andra bullar. Malmö har varit klart vassare hemma, samtidigt som Sarpsborg haft det tuffare i bortaspelet. Malmö ska vara det bättre laget och vi spelar 1:an. Vårt speltips ger 1,58 gånger pengarna hos Unibet.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-06 22:15:27

Matchen är tippad av

Malmö FF - Sarpsborg 08 odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Europa League mellan Malmö FF och Sarpsborg 08 så var Malmö FF oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Expekt gav då det högsta oddset till 1.65 gånger pengarna på Malmö FF som vinnare.

Malmö FF - Sarpsborg 08 kryssade senast

Det blev till slut oavgjort mellan Malmö FF - Sarpsborg 08 och slutsiffrorna blev 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League