ALTERNATE aTTaX – Lyngby Vikings 24/6, odds, speltips, livestream

ALTERNATE aTTaX
vs
Lyngby Vikings
21-06-24 07:00 Spring Sweet Spring
Lyngby Vikings
Bästa matchoddsen
2 1.50
Vinstchans
Odds för ALTERNATE aTTaX - Lyngby Vikings
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 07:54:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta ALTERNATE aTTaX – Lyngby Vikings i Spring Sweet Spring

Den 21-06-24 så spelades mötet mellan ALTERNATE aTTaX – Lyngby Vikings i Spring Sweet Spring, med matchstart klockan 07:00.

De bästa oddsen inför ALTERNATE aTTaX - Lyngby Vikings

Inför matchen mellan ALTERNATE aTTaX och Lyngby Vikings i Spring Sweet Spring så var Lyngby Vikings spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Lyngby Vikings hittade du hos Unibet till 1.50 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Lyngby Vikings på 2,42 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget Bethard gav det högsta oddset på ALTERNATE aTTaX som vinnare, till oddset 2.50 gånger pengarna. Nederlagstippade ALTERNATE aTTaX var som sagt ingen favorit i mötet mot Lyngby Vikings och i snitt gav ett spel hos de 4 spelbolagen ovan oddset 1,48.

Ett spel på krysset mellan ALTERNATE aTTaX och Lyngby Vikings gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att ALTERNATE aTTaX - Lyngby Vikings skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit ALTERNATE aTTaX

ALTERNATE aTTaX har tagit 0 poäng så här långt i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Detta innebär att ALTERNATE aTTaX i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

ALTERNATE aTTaX har ett bortafacit under säsongen i Spring Sweet Spring med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att ALTERNATE aTTaX har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

ALTERNATE aTTaX har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Hemma har Lyngby Vikings ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Lyngby Vikings i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Spring Sweet Spring. Detta innebär att Lyngby Vikings har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Lyngby Vikings tagit i Spring Sweet Spring under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för ALTERNATE aTTaX - Lyngby Vikings

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för ALTERNATE aTTaX har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Lyngby Vikings har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.