Ambush Esport – Chetz 14/5, odds, streaming, speltips

Ambush Esport
vs
Chetz
21-05-14 10:00 Spring Sweet Spring
Chetz
Bästa matchoddsen
1 1.60
2 2.20
Vinstchans
Odds för Ambush Esport - Chetz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 21:19:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ambush Esport – Chetz i 14 maj

Matchen mellan Ambush Esport och Chetz i Spring Sweet Spring spelades den 14/5 med matchstart kl. 10:00.

Oddsen inför Ambush Esport - Chetz

Inför matchen mellan Ambush Esport och Chetz i Spring Sweet Spring så var Ambush Esport spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Ambush Esport hittade du hos Unibet till 1.60 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,20 att favoriten Ambush Esport skulle vinna matchen.

Chetz var spelbolagens under dog i mötet mot Ambush Esport i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Chetz gav Unibet till oddset 2.20. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,60 gånger pengarna på Chetz som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Ambush Esport och Chetz kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Ambush Esport

På hemmaplan har Ambush Esport samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. På hemmaplan har Ambush Esport ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Ambush Esport facit så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Detta innebär att Ambush Esport har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Ambush Esport har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Chetz

Chetz facit så här långt är 0 inspelade poäng i Spring Sweet Spring på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Chetz har ett facit med 0 poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att Ambush Esport har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Chetz har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att Chetz har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Ambush Esport - Chetz

Likaresultatet innebär att Ambush Esport på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Chetz har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.