Anonymo – SINNERS Esports 5/5, odds, streaming, speltips

Anonymo
vs
SINNERS Esports
21-05-05 17:00 ESEA Premier EU
SINNERS Esports
Bästa matchoddsen
1 2.60
2 1.44
Vinstchans
Odds för Anonymo - SINNERS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 18:42:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Anonymo – SINNERS Esports den 5/5

Den 21-05-05 så spelades mötet mellan Anonymo – SINNERS Esports i ESEA Premier EU, med matchstart klockan 17:00.

1X2-oddsen på Anonymo - SINNERS Esports

Inför matchen mellan Anonymo och SINNERS Esports i ESEA Premier EU så var SINNERS Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på SINNERS Esports hittade du hos Unibet till 1.44 gånger pengarna. Favoriten SINNERS Esports kunde du i snitt spela på till oddset 2,60 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Anonymo som vinnare, till oddset 2.60 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Anonymo skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,44 gånger pengarna inför mötet mot SINNERS Esports.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Anonymo och SINNERS Esports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att Anonymo - SINNERS Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Anonymo

Anonymo har på hemmaplan i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Anonymo har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Anonymo denna säsong i ESEA Premier EU tagit 0 poäng. Detta gör att Anonymo har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Anonymo än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Anonymo har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit SINNERS Esports

SINNERS Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i ESEA Premier EU. Detta innebär att Anonymo i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har SINNERS Esports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESEA Premier EU. SINNERS Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher SINNERS Esports har spelat i ESEA Premier EU under säsong så har laget håvat in 0 poäng. SINNERS Esports har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Anonymo - SINNERS Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Anonymo, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för SINNERS Esports.