Apeks – FATE eSports 24/2, odds, speltips, streaming

Apeks
vs
FATE
21-02-24 18:00 ESEA Premier EU
FATE
Bästa matchoddsen
1 1.30
2 3.30
Vinstchans
Odds för Apeks - FATE eSports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 16:49:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Apeks – FATE eSports i ESEA Premier EU

Med matchstart 18:00 så spelades matchen i ESEA Premier EU mellan Apeks och FATE eSports, den 24 februari.

Oddsen inför Apeks - FATE eSports

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan Apeks och FATE eSports så var Apeks oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.30 gånger pengarna på Apeks som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,30 på att Apeks skulle vinna matchen.

FATE eSports var spelbolagens under dog i mötet mot Apeks i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till FATE eSports gav Unibet till oddset 3.30. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,30 att FATE eSports skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Apeks och FATE eSports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Apeks - FATE eSports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Apeks

Apeks hemmafacit så här långt i ESEA Premier EU är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Apeks har ett bortafacit i ESEA Premier EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Apeks har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Apeks har ett facit denna säsong i ESEA Premier EU med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Apeks har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit FATE eSports

FATE eSports har ett facit i ESEA Premier EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har FATE eSports ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

FATE eSports har ett facit med 0 poäng i ESEA Premier EU på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att FATE eSports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I ESEA Premier EU har FATE eSports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. FATE eSports har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Apeks - FATE eSports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Apeks har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. FATE eSports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.