Apeks – Sangal 16/5, odds, speltips, streaming

Apeks
vs
Sangal
21-05-16 15:00 Elisa Invitational
Sangal
Bästa matchoddsen
1 1.49
2 2.50
Vinstchans
Odds för Apeks - Sangal
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 00:53:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Apeks – Sangal

Med matchstart 15:00 så spelades matchen i Elisa Invitational mellan Apeks och Sangal, den 16 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Apeks - Sangal

Inför matchen mellan Apeks och Sangal i Elisa Invitational så var Apeks spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Apeks hittade du hos Unibet till 1.49 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,50 på att Apeks skulle vinna matchen.

Sangal var underdogs mot Apeks och det högsta oddset på nederlagstippade Sangal kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.50 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Sangal gick vinnande ur detta möte till oddset 1,49 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Apeks - Sangal i Champions League till gånger pengarna. Före avspark mellan Apeks - Sangal så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Apeks

Hemmalaget Apeks har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Apeks har ett bortafacit under säsongen i Elisa Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Apeks har spelat under säsongen i Elisa Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Det gör att Apeks har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Sangal

Sangal har denna säsongen i Elisa Invitational tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong i Elisa Invitational har Sangal ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har Sangal därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Sangal i Elisa Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Sangal ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Apeks - Sangal

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Apeks, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Sangal.