bet365

Bayer Leverkusen – Kaiserslautern 3/3, odds, stream, speltips

500 kr riskfritt spel på Bayer Leverkusen vs Kaiserslautern!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 1.50
X 4.40
2 7.25
Vinstchans
Odds för Bayer Leverkusen - Kaiserslautern

Oddsen uppdaterades 2015-03-03 17:34:39. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Bayer Leverkusen – Kaiserslautern i Tyska cupen

Bayer Leverkusen och Kaiserslautern möttes i Tyska cupen den 3/3 med matchstart 19:00.

Oddsen inför Bayer Leverkusen - Kaiserslautern

Inför mötet mellan Bayer Leverkusen - Kaiserslautern i Tyska cupen så talade spelbolagens odds för en seger till Bayer Leverkusen och Expekt gav då det bästa oddset till 1.50 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Bayer Leverkusen på 6,70 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

7.25 var det högsta oddset på nederlagstippade Kaiserslautern som vinnare i mötet mot Bayer Leverkusen. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,45 gånger pengarna på Kaiserslautern som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Bayer Leverkusen och Kaiserslautern gav som högst 4.40 inför matchen och som du hittade hos betway. I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 4,24 att Bayer Leverkusen - Kaiserslautern skulle kryssa matchen.

Poängfacit Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har tagit 0 poäng så här långt i Tyska cupen på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Bayer Leverkusen ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Bayer Leverkusen denna säsong i Tyska cupen tagit 0 poäng. Så här långt har Bayer Leverkusen ett poängsnitt på 0 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Bayer Leverkusen har spelat under säsongen i Tyska cupen så har laget kammat hem 0 poäng. Per match har Bayer Leverkusen ett snitt på 0 poäng.

Poängfacit Kaiserslautern

På hemmaplan har Kaiserslautern fått ihop 0 poäng i Tyska cupen denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Bayer Leverkusen har ett facit på bortaplan denna säsong i Tyska cupen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Kaiserslautern har ett facit med 0 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Kaiserslautern i Tyska cupen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0 poäng i snitt.

Poängstatistik för Bayer Leverkusen - Kaiserslautern

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Bayer Leverkusen har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Kaiserslautern har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.