Black Dragons – INTZ 5/5, odds, speltips, live stream

Black Dragons
vs
INTZ
21-05-05 18:00 CBCS Elite League
INTZ
Bästa matchoddsen
1 1.43
2 2.75
Vinstchans
Odds för Black Dragons - INTZ
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 18:42:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Black Dragons mötte INTZ den 21-05-05

Black Dragons och INTZ möttes i CBCS Elite League den 5/5 med matchstart 18:00.

De bästa oddsen inför Black Dragons - INTZ

Kikade vi på oddsen inför mötet i CBCS Elite League mellan Black Dragons och INTZ så var Black Dragons oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.43 gånger pengarna på Black Dragons som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Black Dragons på 2,70 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade INTZ så kunde du spela på det högsta oddset 2.75 som du hittade hos betway. Snittoddset på att underdogen INTZ skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,42 gånger pengarna inför mötet mot Black Dragons.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Black Dragons

För Black Dragons så har laget denna säsong i CBCS Elite League håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Black Dragons har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Black Dragons under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Black Dragons därmed 0,00 poäng per match.

I CBCS Elite League har Black Dragons denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har Black Dragons ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit INTZ

INTZ facit så här långt är 0 inspelade poäng i CBCS Elite League på 0 hemmamatcher. Detta innebär att INTZ har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har INTZ under säsong tagit 0 poäng i event. Detta innebär att INTZ har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

INTZ har i CBCS Elite League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Black Dragons - INTZ

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Black Dragons har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. INTZ har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.