Case Esports – eXploit 12/5, odds, stream, speltips

Case Esports
vs
eXploit
21-05-12 13:00 Spring Sweet Spring
eXploit
Bästa matchoddsen
1 1.61
2 2.20
Vinstchans
Odds för Case Esports - eXploit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 04:37:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Case Esports mötte eXploit den 21-05-12

Case Esports och eXploit gjorde upp den 12 maj. Matchen spelades i Spring Sweet Spring med matchstart 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Case Esports - eXploit

På matchen i Spring Sweet Spring mellan Case Esports och eXploit så höll spelbolagen Case Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.61 hos Unibet. Att Case Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,20 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

EXploit var spelbolagens under dog i mötet mot Case Esports i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till eXploit gav Unibet till oddset 2.20. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till eXploit och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,61 på en seger till eXploit.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Case Esports och eXploit kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Case Esports - eXploit.

Poängfacit Case Esports

För Case Esports så har laget denna säsong i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Case Esports ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Case Esports har på bortaplan i Spring Sweet Spring denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Case Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Case Esports har spelat denna säsong i Spring Sweet Spring så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit eXploit

På 0 matcher i Spring Sweet Spring har eXploit nu 0 insamlade poäng. EXploit har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har eXploit i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Spring Sweet Spring. Detta gör att Case Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

EXploit har på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng denna säsongen. EXploit har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Case Esports - eXploit

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Case Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. eXploit har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.