Copenhagen Flames – Gorillaz 22/5, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Gorillaz
21-05-22 18:00 Elisa Invitational
Gorillaz
Bästa matchoddsen
1 2.25
2 1.95
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Gorillaz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-22 01:48:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Copenhagen Flames – Gorillaz i Elisa Invitational

Copenhagen Flames och Gorillaz möttes den 21-05-22 med matchstart 18:00 i Elisa Invitational.

1X2-oddsen på Copenhagen Flames - Gorillaz

Inför matchen mellan Copenhagen Flames och Gorillaz i Elisa Invitational så var Gorillaz spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Gorillaz hittade du hos betway till 1.95 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Gorillaz, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,00 gånger pengarna.

På nederlagstippade Copenhagen Flames så kunde du spela på det högsta oddset 2.25 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Copenhagen Flames och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,78 på en seger till Copenhagen Flames.

Ett spel på krysset mellan Copenhagen Flames och Gorillaz gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Copenhagen Flames - Gorillaz skulle kryssa matchen.

Poängfacit Copenhagen Flames

Hemmalaget Copenhagen Flames har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Copenhagen Flames ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Copenhagen Flames ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher Copenhagen Flames har spelat denna säsong i Elisa Invitational så har laget tagit 0 poäng. Copenhagen Flames har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Gorillaz

Gorillaz har ett hemmafacit i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har Gorillaz ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Gorillaz har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Elisa Invitational på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Gorillaz därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I Elisa Invitational har Gorillaz under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Gorillaz har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Gorillaz

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Copenhagen Flames, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Gorillaz.