Copenhagen Flames – Izako Boars 6/5, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Izako Boars
21-05-06 07:50 LB/CS
Izako Boars
Bästa matchoddsen
1 1.65
2 2.15
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Izako Boars
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 07:41:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Copenhagen Flames – Izako Boars i LB/CS

Mötet i LB/CS mellan Copenhagen Flames och Izako Boars spelades den 6/5 matchstart med start kl. 07:50.

De bästa oddsen inför Copenhagen Flames - Izako Boars

På matchen i LB/CS mellan Copenhagen Flames och Izako Boars så höll spelbolagen Copenhagen Flames som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.65 hos betway. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 2,13 på att Copenhagen Flames skulle vinna matchen.

Ett spel på Izako Boars, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.15 gånger pengarna hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Izako Boars och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,65 på en seger till Izako Boars.

Ett spel på krysset mellan Copenhagen Flames och Izako Boars gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames har tagit 0 poäng så här långt i LB/CS på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Copenhagen Flames facit så här långt på 0 matcher i LB/CS. Så här långt har Copenhagen Flames ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Copenhagen Flames har spelat under säsongen i LB/CS så har laget kammat hem 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Izako Boars

Izako Boars har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i LB/CS. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Izako Boars i LB/CS tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Izako Boars därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Izako Boars spelat in 0 poäng denna säsong i event. Izako Boars har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Izako Boars

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Copenhagen Flames har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Izako Boars har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.