DBL PONEY – AGF Esport 14/5, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
AGF
21-05-14 18:00 Elisa Invitational
AGF
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 4.00
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - AGF Esport
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 00:00:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

DBL PONEY mötte AGF Esport den 21-05-14

Matchen spelades i Elisa Invitational mellan DBL PONEY och AGF Esport. Mötets matchstart var 18:00 den 14 maj.

1X2-oddsen på DBL PONEY - AGF Esport

Inför matchen mellan DBL PONEY och AGF Esport i Elisa Invitational så var DBL PONEY spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DBL PONEY hittade du hos Unibet till 1.22 gånger pengarna. Favoriten DBL PONEY kunde du i snitt spela på till oddset 4,00 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

AGF Esport var underdogs mot DBL PONEY och det högsta oddset på nederlagstippade AGF Esport kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 4.00 gånger pengarna. Snittoddset på AGF Esport som segrare låg på 1,22 gånger pengarna inför matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan DBL PONEY och AGF Esport kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på DBL PONEY - AGF Esport gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit DBL PONEY

DBL PONEY hemmafacit så här långt i Elisa Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta innebär att DBL PONEY i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har DBL PONEY under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har DBL PONEY därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher DBL PONEY har spelat under säsongen i Elisa Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. DBL PONEY har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit AGF Esport

AGF Esport har i Elisa Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

AGF Esport har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Elisa Invitational på 0 spelade matcher. Detta gör att DBL PONEY har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

AGF Esport har i Elisa Invitational 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har AGF Esport ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för DBL PONEY - AGF Esport

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för DBL PONEY har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. AGF Esport har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.