DBL PONEY – forZe 16/11, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
forZe
21-11-16 18:00 ESEA Premier EU
forZe
Bästa matchoddsen
1 2.70
2 1.40
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - forZe
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-16 10:24:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades DBL PONEY – forZe i ESEA Premier EU

Mötet i ESEA Premier EU mellan DBL PONEY och forZe spelades den 16/11 matchstart med start kl. 18:00.

De bästa & högsta oddsen inför DBL PONEY - forZe

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan DBL PONEY och forZe så var forZe oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.40 gånger pengarna på forZe som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,70 att forZe, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Ett spel på DBL PONEY, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.70 gånger pengarna hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,40 på DBL PONEY som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan DBL PONEY och forZe till det högsta oddset hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit DBL PONEY

DBL PONEY har på hemmaplan i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har DBL PONEY ett snitt på 0 poäng per match.

DBL PONEY har på bortaplan i ESEA Premier EU denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att DBL PONEY har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har DBL PONEY än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att DBL PONEY har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit forZe

ForZe har i ESEA Premier EU 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har forZe i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESEA Premier EU. Så här långt så har forZe därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I ESEA Premier EU har forZe under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att forZe har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för DBL PONEY - forZe

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DBL PONEY och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.