DBL PONEY – Tricked Esports 11/6, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
Tricked Esports
21-06-11 18:25 Elisa Invitational
Tricked Esports
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.30
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - Tricked Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 20:21:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

DBL PONEY – Tricked Esports matchstart 11 juni

Matchen mellan DBL PONEY och Tricked Esports i Elisa Invitational spelades den 11/6 med matchstart kl. 18:25.

1X2-oddsen på DBL PONEY - Tricked Esports

Inför mötet mellan DBL PONEY - Tricked Esports i Elisa Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till DBL PONEY och Unibet gav då det bästa oddset till 1.55 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till DBL PONEY på 2,30 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.30 var det högsta oddset på nederlagstippade Tricked Esports som vinnare i mötet mot DBL PONEY. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,55 gånger pengarna på Tricked Esports som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan DBL PONEY och Tricked Esports hittade du hos till oddset . Inför matchstart mellan DBL PONEY och Tricked Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit DBL PONEY

DBL PONEY hemmafacit så här långt i Elisa Invitational är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

DBL PONEY har på bortaplan i Elisa Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har DBL PONEY än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. DBL PONEY har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Tricked Esports

Tricked Esports har i Elisa Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Tricked Esports ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Tricked Esports i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Elisa Invitational. Och detta innebär att DBL PONEY har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Tricked Esports har på 0 spelade matcher i Elisa Invitational tagit 0 poäng denna säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för DBL PONEY - Tricked Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för DBL PONEY har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Tricked Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.