ECOGOBLINS – PAPERPLANES 12/5, odds, speltips, stream

ECOGOBLINS
vs
PAPERPLANES
21-05-12 19:00 Svenska Elitserien
PAPERPLANES
Bästa matchoddsen
1 2.55
2 1.48
Vinstchans
Odds för ECOGOBLINS - PAPERPLANES
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 10:31:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades ECOGOBLINS – PAPERPLANES i Svenska Elitserien

Matchen som spelades i Svenska Elitserien mellan ECOGOBLINS vs PAPERPLANES hade matchstart klockan 19:00, den 21-05-12.

Oddsen inför ECOGOBLINS - PAPERPLANES

Inför mötet mellan ECOGOBLINS - PAPERPLANES i Svenska Elitserien så talade spelbolagens odds för en seger till PAPERPLANES och Unibet gav då det bästa oddset till 1.48 gånger pengarna. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,48 på PAPERPLANES som vinnare mot ECOGOBLINS.

På nederlagstippade ECOGOBLINS så kunde du spela på det högsta oddset 2.55 som du hittade hos betway. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,46 att ECOGOBLINS skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att ECOGOBLINS och PAPERPLANES skulle kryssa i mötet. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan ECOGOBLINS - PAPERPLANES.

Poängfacit ECOGOBLINS

För ECOGOBLINS så har laget denna säsong i Svenska Elitserien håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Detta innebär att ECOGOBLINS i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har ECOGOBLINS facit så här långt på 0 matcher i Svenska Elitserien. Detta innebär att ECOGOBLINS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har ECOGOBLINS än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per match har ECOGOBLINS ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit PAPERPLANES

PAPERPLANES har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Svenska Elitserien. Detta innebär att ECOGOBLINS i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

ECOGOBLINS har ett facit på bortaplan denna säsong i Svenska Elitserien med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att PAPERPLANES har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

PAPERPLANES har i Svenska Elitserien 0 poäng på 0 matcher totalt. PAPERPLANES har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för ECOGOBLINS - PAPERPLANES

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ECOGOBLINS och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PAPERPLANES på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.