Entropiq – HAVU Gaming 9/11, odds, stream, speltips

Entropiq
vs
HAVU
21-11-09 14:00 Pinn. Fall Series
HAVU
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.80
Vinstchans
Odds för Entropiq - HAVU Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-09 02:55:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Entropiq – HAVU Gaming i Pinn. Fall Series

Entropiq och HAVU Gaming i Pinn. Fall Series med matchstart 14:00 den 9 november.

1X2-oddsen på Entropiq - HAVU Gaming

Inför matchen mellan Entropiq och HAVU Gaming i Pinn. Fall Series så var Entropiq spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Entropiq hittade du hos Unibet till 1.40 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,80 att favoriten Entropiq skulle vinna matchen.

HAVU Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot Entropiq i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till HAVU Gaming gav Unibet till oddset 2.80. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,40 gånger pengarna på HAVU Gaming som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Entropiq och HAVU Gaming hittade du hos till oddset . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Entropiq

Entropiq har ett hemmafacit så här lång i Pinn. Fall Series där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Entropiq tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Entropiq därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

0 poäng har Entropiq än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per match har Entropiq ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit HAVU Gaming

HAVU Gaming facit så här långt är 0 inspelade poäng i Pinn. Fall Series på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har HAVU Gaming i Pinn. Fall Series tagit 0 poäng på 0 matcher. HAVU Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher har HAVU Gaming spelat in 0 poäng denna säsong i event. HAVU Gaming har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Entropiq - HAVU Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Entropiq och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HAVU Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.