FaZe Clan – Team Spirit 30/11, odds, speltips, livestream

FaZe
vs
Team Spirit
20-11-30 13:00 DreamHack Masters Europe
Team Spirit
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.75
Vinstchans
Odds för FaZe Clan - Team Spirit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-30 12:54:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo FaZe Clan – Team Spirit i 30 november

Den 20-11-30 så spelades mötet mellan FaZe Clan – Team Spirit i DreamHack Masters Europe, med matchstart klockan 13:00.

Oddsen inför FaZe Clan - Team Spirit

På matchen i DreamHack Masters Europe mellan FaZe Clan och Team Spirit så höll spelbolagen Team Spirit som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. I snitt så gav 1 bettingsidor oddset 2,00 på att favoriten Team Spirit skulle utgå med seger.

FaZe Clan var nederlagstippade i mötet mot Team Spirit och det högsta oddset på FaZe Clan som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.00. Nederlagstippade FaZe Clan var som sagt ingen favorit i mötet mot Team Spirit och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,75.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan FaZe Clan och Team Spirit, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan FaZe Clan - Team Spirit.

Poängfacit FaZe Clan

På 0 spelade matcher har FaZe Clan nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att FaZe Clan har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har FaZe Clan tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att FaZe Clan har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

FaZe Clan har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per match har FaZe Clan ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i DreamHack Masters Europe. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Team Spirit ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Team Spirit i DreamHack Masters Europe tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Team Spirit därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På totalt 0 matcher Team Spirit har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per spelad match har Team Spirit ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för FaZe Clan - Team Spirit

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för FaZe Clan har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Spirit har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.