forZe – FURIA Esports 5/5, odds, speltips, live stream

forZe
vs
FURIA Esports
21-05-05 13:00 Spring Sweet Spring
FURIA Esports
Bästa matchoddsen
1 2.60
2 1.44
Vinstchans
Odds för forZe - FURIA Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 08:39:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ForZe – FURIA Esports i Spring Sweet Spring

ForZe och FURIA Esports i Spring Sweet Spring med matchstart 13:00 den 5 maj.

De bästa & högsta oddsen inför forZe - FURIA Esports

Inför mötet mellan forZe - FURIA Esports i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till FURIA Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.44 gånger pengarna. Favoriten FURIA Esports kunde du i snitt spela på till oddset 2,60 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

ForZe var underdogs mot FURIA Esports och det högsta oddset på nederlagstippade forZe kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.60 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till forZe och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,44 på en seger till forZe.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan forZe och FURIA Esports till det högsta oddset hos . Att forZe och FURIA Esports skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit forZe

På hemmaplan har forZe samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Detta gör att forZe har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har forZe facit så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Så här långt har forZe ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

ForZe har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per match har forZe ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu FURIA Esports ett snitt på 0 poäng per match.

FURIA Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. FURIA Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

FURIA Esports har på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng denna säsongen. FURIA Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för forZe - FURIA Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports.