FURIA Esports – Isurus Gaming 24/11, odds, livestream, speltips

FURIA Esports
vs
Isurus Gaming
20-11-24 18:30 BLAST Premier
Isurus Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.06
2 8.00
Vinstchans
Odds för FURIA Esports - Isurus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-24 16:36:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta FURIA Esports – Isurus Gaming i BLAST Premier

FURIA Esports och Isurus Gaming gjorde upp den 24 november. Matchen spelades i BLAST Premier med matchstart 18:30.

1X2-oddsen på FURIA Esports - Isurus Gaming

På matchen i BLAST Premier mellan FURIA Esports och Isurus Gaming så höll spelbolagen FURIA Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.06 hos Unibet. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 8,00 på att favoriten FURIA Esports skulle utgå med seger.

8.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Isurus Gaming som vinnare i mötet mot FURIA Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på Isurus Gaming som segrare låg på 1,06 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan FURIA Esports och Isurus Gaming gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Inför matchstart mellan FURIA Esports och Isurus Gaming så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit FURIA Esports

Hemmalaget FURIA Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att FURIA Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har FURIA Esports denna säsong i BLAST Premier tagit 0 poäng. Och detta gör att FURIA Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de totalt 0 matcher FURIA Esports har spelat under säsongen i BLAST Premier så har laget kammat hem 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Isurus Gaming

Isurus Gaming har denna säsongen i BLAST Premier tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Isurus Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

FURIA Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Premier med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att FURIA Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Isurus Gaming har i BLAST Premier 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för FURIA Esports - Isurus Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Isurus Gaming.