Galaxy Racer – Budapest Five 23/6, odds, stream, speltips

Galaxy Racer
vs
Budapest Five
21-06-23 10:00 Spring Sweet Spring
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.68
2 2.10
Vinstchans
Odds för Galaxy Racer - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 08:26:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Galaxy Racer – Budapest Five i Spring Sweet Spring

Galaxy Racer och Budapest Five möttes i Spring Sweet Spring den 23/6 med matchstart 10:00.

De bästa oddsen inför Galaxy Racer - Budapest Five

Inför matchen mellan Galaxy Racer och Budapest Five i Spring Sweet Spring så var Galaxy Racer spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Galaxy Racer hittade du hos Unibet till 1.68 gånger pengarna. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,10 på Galaxy Racer som vinnare mot Budapest Five.

Spelbolagen trodde inte på Budapest Five som vinnare i matchen mot Galaxy Racer. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Budapest Five som vinnare till 2.10 gånger pengarna. Nederlagstippade Budapest Five var som sagt ingen favorit i mötet mot Galaxy Racer och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,67.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Galaxy Racer och Budapest Five, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Galaxy Racer och Budapest Five så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Galaxy Racer

Galaxy Racer har på hemmaplan i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Galaxy Racer har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Galaxy Racer denna säsong i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng. På bortaplan så har Galaxy Racer därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de totalt 0 matcher Galaxy Racer har spelat under säsongen i Spring Sweet Spring så har laget kammat hem 0 poäng. Galaxy Racer har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Budapest Five

På hemmaplan har Budapest Five fått ihop 0 poäng i Spring Sweet Spring denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Budapest Five ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Galaxy Racer har ett facit på bortaplan denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Budapest Five därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Budapest Five spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Galaxy Racer - Budapest Five

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Budapest Five på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.