HAVU Gaming – AGF Esport 24/6, odds, speltips, stream

HAVU
vs
AGF
21-06-24 15:00 Elisa Invitational
AGF
Bästa matchoddsen
1 1.45
2 2.60
Vinstchans
Odds för HAVU Gaming - AGF Esport
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 14:09:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HAVU Gaming – AGF Esport den 24/6

HAVU Gaming och AGF Esport möttes den 21-06-24 med matchstart 15:00 i Elisa Invitational.

De bästa & högsta oddsen inför HAVU Gaming - AGF Esport

Inför mötet mellan HAVU Gaming - AGF Esport i Elisa Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till HAVU Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.45 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till HAVU Gaming på 2,60 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade AGF Esport låg som högst på 2.60 hos Unibet. Snittoddset på att underdogen AGF Esport skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,45 gånger pengarna inför mötet mot HAVU Gaming.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan HAVU Gaming och AGF Esport kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att HAVU Gaming och AGF Esport skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit HAVU Gaming

Hemmalaget HAVU Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

HAVU Gaming har ett bortafacit i Elisa Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har HAVU Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Elisa Invitational har HAVU Gaming denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Detta innebär att HAVU Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit AGF Esport

AGF Esport har i Elisa Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. AGF Esport har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

AGF Esport har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Elisa Invitational på 0 spelade matcher. AGF Esport har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher AGF Esport har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. AGF Esport har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för HAVU Gaming - AGF Esport

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för HAVU Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. AGF Esport har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.