HellRaisers – Team GamerLegion 24/2, odds, live stream, speltips

HellRaisers
vs
Team GamerLegion
21-02-24 19:00 ESEA Premier EU
Team GamerLegion
Bästa matchoddsen
2 2.50
Vinstchans
Odds för HellRaisers - Team GamerLegion
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
SpeedyBet
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 10:02:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HellRaisers – Team GamerLegion

Med matchstart 19:00 så spelades matchen i ESEA Premier EU mellan HellRaisers och Team GamerLegion, den 24 februari.

De bästa & högsta oddsen inför HellRaisers - Team GamerLegion

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan HellRaisers och Team GamerLegion så var HellRaisers oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.74 gånger pengarna på HellRaisers som vinnare. Favoriten HellRaisers kunde du i snitt spela på till oddset 2,28 gånger pengarna som vinnare hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Team GamerLegion som vinnare, till oddset 2.50 gånger pengarna. Nederlagstippade Team GamerLegion var som sagt ingen favorit i mötet mot HellRaisers och i snitt gav ett spel hos de 6 spelbolagen ovan oddset 1,60.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Snittoddet hos de 6 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit HellRaisers

För HellRaisers så har laget denna säsong i ESEA Premier EU håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. HellRaisers har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

HellRaisers har ett bortafacit i ESEA Premier EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att HellRaisers har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har HellRaisers håvat in 0 poäng under säsongen i event. HellRaisers har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team GamerLegion

Team GamerLegion har ett facit i ESEA Premier EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Team GamerLegion har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Team GamerLegion i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Team GamerLegion tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Team GamerLegion spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för HellRaisers - Team GamerLegion

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för HellRaisers har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team GamerLegion har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.