Heroic – Sprout 12/5, odds, speltips, streaming

Heroic
vs
Sprout
21-05-12 16:00 Flashpoint
Sprout
Bästa matchoddsen
1 1.16
Vinstchans
Odds för Heroic - Sprout
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-08 00:42:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Heroic – Sprout den 12/5

Matchstart mellan Heroic - Sprout är vid klockan 16:00 den 12/5.

Heroic - Sprout speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Odds tips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Heroic - Sprout speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Heroic - Sprout så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Heroic är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos Unibet till oddset 1.16. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Sprout utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Bethard som just nu ger det bästa och högsta oddset till 5.00 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är en ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Heroic - Sprout. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför de bästa oddsen på Heroic - Sprout

Om du vill betta på Heroic - Sprout så kan du jämföra oddsen från spelbolagen på denna sida, för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.