Heroic – Team Dignitas 15/10, odds, speltips, streaming

Heroic
vs
Team Dignitas
21-10-15 13:30 BLAST Premier
Team Dignitas
Bästa matchoddsen
1 1.25
2 3.65
Vinstchans
Odds för Heroic - Team Dignitas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-15 12:51:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Heroic – Team Dignitas

Med matchstart 13:30 så spelades matchen i BLAST Premier mellan Heroic och Team Dignitas, den 15 oktober.

De bästa & högsta oddsen inför Heroic - Team Dignitas

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Premier mellan Heroic och Team Dignitas så var Heroic oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.25 gånger pengarna på Heroic som vinnare. Snittoddset på favoriten Heroic, hos de 1 spelbolagen, låg på 3,65 gånger pengarna.

På nederlagstippade Team Dignitas så kunde du spela på det högsta oddset 3.65 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,25 gånger pengarna på Team Dignitas som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Heroic och Team Dignitas, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Heroic

Heroic har tagit 0 poäng så här långt i BLAST Premier på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Heroic ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Heroic under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Heroic därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Heroic har spelat denna säsong i BLAST Premier så har laget tagit 0 poäng. Det gör att Heroic har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Team Dignitas

Team Dignitas facit så här långt är 0 inspelade poäng i BLAST Premier på 0 hemmamatcher. Team Dignitas har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Heroic har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Premier med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Team Dignitas därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Team Dignitas har spelat i BLAST Premier under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Heroic - Team Dignitas

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Heroic har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Dignitas har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.