hREDS – Astralis Talent 13/5, odds, livestream, speltips

hREDS
vs
Astralis Talent
21-05-13 13:00 Spring Sweet Spring
Astralis Talent
Bästa matchoddsen
1 1.48
2 2.55
Vinstchans
Odds för hREDS - Astralis Talent
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 18:18:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo hREDS – Astralis Talent i 13 maj

Den 21-05-13 så spelades mötet mellan hREDS – Astralis Talent i Spring Sweet Spring, med matchstart klockan 13:00.

Oddsen inför hREDS - Astralis Talent

Kikade vi på oddsen inför mötet i Spring Sweet Spring mellan hREDS och Astralis Talent så var hREDS oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.48 gånger pengarna på hREDS som vinnare. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,53 på hREDS som vinnare mot Astralis Talent.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Astralis Talent som vinnare, till oddset 2.55 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,47 på Astralis Talent som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan hREDS - Astralis Talent i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på hREDS - Astralis Talent gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit hREDS

HREDS har tagit 0 poäng så här långt i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Detta gör att hREDS har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong har hREDS ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att hREDS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

HREDS har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. HREDS har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Astralis Talent

Astralis Talent har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

HREDS har ett facit på bortaplan denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Astralis Talent därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Astralis Talent har på 0 spelade matcher i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng denna säsongen. Astralis Talent har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för hREDS - Astralis Talent

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för hREDS, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Astralis Talent.