Huddersfield – Chelsea 11/8, odds, speltips, streaming

0 – 3 2018-08-11 17:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Huddersfield – Chelsea
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-11 15:38:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Huddersfield överlevde första säsongen i Premier League på mycket länge och nu inleder man sin andra mot Chelsea. Det är ett Chelsea under ombyggnad och det skall bli intressant att följa lagets framfart i ligan denna säsong. Huddersfield har uppvisat fin form under träningsmatcherna och har fyra raka matcher utan förlust. Chelsea har haft svårt att vinna under försäsongen och har lika många matcher utan seger. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Gästerna har ännu inte fått ordning på sin trupp och sitt spel ovh får lida för det i premiären. Vi spelar tvåan hos Unibet till oddset 6,25.

Huddersfield håller sig kvar

Huddersfield klarade sig med nöd och näppe kvar i Premier League förra säsongen, årets mål måste vara att åter klara sig kvar och successivt etablera sig i högsta ligan. Tränare Wagner fick idel lovord i början av säsongen, då det gick över förväntan bra och var inte långt ifrån att då kicken under våren när det gick som sämst. Kontentan är nog att du är aldrig så bra som man tror när det går bra och aldrig så dålig som man tror när det går dåligt. Man har värvat intressanta spelare inför säsongen. Mest namnkunniga är Eric Durm från Borussia Dortmund, Ramadan Sobhi från Stoke och Terence Kongolo från Monaco. I träningsmatcherna har det gått bra och man är obesegrad i de fyra senaste och man har slagit både RB Leipzig och Lyon.

Chelsea med stor spelaromsättning

Chelsea tappar sin målvakt Thibaut Courtois till Real Madrid, sitt offensiva nav Eden Hazard är kvar än så länge men ryktas också bort. Så även N'Golo Kante. även om dessa båda stannar så har de anlänt sent till truppen i och med deras äventyr i VM. Vidare så har man fått in en ny tränare i italienaren Maurizio Sarri och deras nya målvakt är Kepa Arrizabalaga från Athletic Bilbao. Man har även lånat in Mateo Kovacic, som har en hög högsta nivå, men inte platsat i Real Madrid på ett par säsonger. Mycket nytt och mycket som skall funka. I träningsmatcherna har formen sviktar med en seger och en förlust att komplettera tre oavgjorda med. Man har fyra raka utan seger.

Speltips - Huddersfield överraskar och vinner

Huddersfield spelar hemma och stärks av det. Chelsea har en stor omställning att förhålla sig till och vi tror att de kommer att ta tid på sig att hitta rätt. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 6,25.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-10 00:07:10

Matchen är tippad av

Huddersfield - Chelsea odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Huddersfield - Chelsea i Premier League så talade spelbolagens odds för en seger till Chelsea och Expekt gav då det bästa oddset till 1.62 gånger pengarna.

Chelsea utgick med seger i det senaste mötet mot Huddersfield

Det var dock Chelsea som utgick med seger i mötet med 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League