Huddersfield – Newcastle 15/12, odds, speltips, streaming

Huddersfield
vs
Newcastle
2018-12-15 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Huddersfield – Newcastle
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-15-2018 16:00

I Premier League kommer Huddersfield att möta Newcastle klockan 16:00 lördagen den 15 december.

Huddersfield – Newcastle speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Huddersfield-Newcastle eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Huddersfield-Newcastle.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Huddersfield har gjort 2 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 0,29 mål/match.  Under säsongen som har gått har Huddersfield släppt in totalt 8 mål på 7 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Huddersfield släppt in 1,14 mål per match i snitt.

Newcastle har ett facit med 0,60 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Newcastle har i genomsnitt släppt in 1,00 mål per bortamatch i Premier League.

På de 12 matcher Huddersfield spelat i Premier League denna säsong så har laget gjort totalt 6 mål, med ett snitt på 0,50 mål per match. Huddersfield har under säsongen släppt in totalt 22 mål i ligan på de 12 matcher som spelats.

Bortalaget Newcastle har under säsongen i Premier League totalt gjort 9 mål i de 12 matcher som man har spelat. Det innebär att Newcastle har ett snitt på 0,75 gjorda mål i varje match. Newcastle har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 15 mål, ett snitt på 1,25 insläppta mål per spelad match.