HYENAS – Sangal 24/6, odds, live stream, speltips

HYENAS
vs
Sangal
Sangal
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.45
Vinstchans
Odds för HYENAS - Sangal
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 02:01:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades HYENAS – Sangal

Matchen som spelades i European Development Championship mellan HYENAS vs Sangal hade matchstart klockan 10:00, den 21-06-24.

De bästa oddsen inför HYENAS - Sangal

På matchen i European Development Championship mellan HYENAS och Sangal så höll spelbolagen HYENAS som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.55 hos betway. I snitt så gav 2 spelbolag oddset 2,38 på att favoriten HYENAS skulle utgå med seger.

Sangal var nederlagstippade i mötet mot HYENAS och det högsta oddset på Sangal som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.45. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,53 gånger pengarna på Sangal som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan HYENAS - Sangal i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit HYENAS

HYENAS har på hemmaplan i European Development Championship spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu HYENAS ett poängsnitt på 0 poäng per match.

0 poäng har HYENAS facit så här långt på 0 matcher i European Development Championship. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher HYENAS har spelat denna säsong i European Development Championship så har laget tagit 0 poäng. Detta innebär att HYENAS har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Sangal

Sangal har i European Development Championship 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att HYENAS i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

HYENAS har ett facit på bortaplan denna säsong i European Development Championship med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Sangal har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Sangal har tagit 0 poäng i European Development Championship under säsong, på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för HYENAS - Sangal

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för HYENAS och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sangal på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.