Lyngby Vikings – Astralis Talent 20/5, odds, live stream, speltips

Lyngby Vikings
vs
Astralis Talent
21-05-20 15:00 Elisa Invitational
Astralis Talent
Bästa matchoddsen
1 1.17
2 5.75
Vinstchans
Odds för Lyngby Vikings - Astralis Talent
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-20 12:46:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Lyngby Vikings – Astralis Talent i Elisa Invitational

Matchen mellan Lyngby Vikings och Astralis Talent i Elisa Invitational spelades den 20/5 med matchstart kl. 15:00.

Oddsen inför Lyngby Vikings - Astralis Talent

Inför mötet mellan Lyngby Vikings - Astralis Talent i Elisa Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till Lyngby Vikings och Unibet gav då det bästa oddset till 1.17 gånger pengarna. Favoriten Lyngby Vikings kunde du i snitt spela på till oddset 5,30 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade Astralis Talent så kunde du spela på det högsta oddset 5.75 som du hittade hos betway. Snittoddset på att underdogen Astralis Talent skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,13 gånger pengarna inför mötet mot Lyngby Vikings.

Ett kryss mellan Lyngby Vikings och Astralis Talent gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Lyngby Vikings - Astralis Talent.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings har på hemmaplan i Elisa Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att Lyngby Vikings har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Lyngby Vikings under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Lyngby Vikings därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Elisa Invitational har Lyngby Vikings denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lyngby Vikings har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Astralis Talent

Astralis Talent facit så här långt är 0 inspelade poäng i Elisa Invitational på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Astralis Talent i Elisa Invitational under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Astralis Talent har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

0 poäng har Astralis Talent tagit i Elisa Invitational under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Lyngby Vikings - Astralis Talent

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Lyngby Vikings har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Astralis Talent har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.