Lyngby Vikings – Iberian Family 23/6, odds, live stream, speltips

Lyngby Vikings
vs
Iberian Family
21-06-23 13:00 Spring Sweet Spring
Iberian Family
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.80
Vinstchans
Odds för Lyngby Vikings - Iberian Family
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 14:15:24. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Lyngby Vikings – Iberian Family den 23/6

Den 21-06-23 så spelades mötet mellan Lyngby Vikings – Iberian Family i Spring Sweet Spring, med matchstart klockan 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Lyngby Vikings - Iberian Family

Inför matchen mellan Lyngby Vikings och Iberian Family i Spring Sweet Spring så var Lyngby Vikings spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Lyngby Vikings hittade du hos betway till 1.55 gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,55 att favoriten Lyngby Vikings skulle vinna matchen.

Ett spel på Iberian Family, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.80 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på Iberian Family som segrare låg på 1,44 gånger pengarna inför matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Lyngby Vikings och Iberian Family hittade du hos till oddset . Före avspark mellan Lyngby Vikings - Iberian Family så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings har ett hemmafacit så här lång i Spring Sweet Spring där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Lyngby Vikings ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Lyngby Vikings denna säsong i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng. Och detta gör att Lyngby Vikings har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Lyngby Vikings har spelat denna säsong i Spring Sweet Spring så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Iberian Family

Iberian Family facit så här långt är 0 inspelade poäng i Spring Sweet Spring på 0 hemmamatcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Iberian Family i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på 0 matcher. Iberian Family har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Spring Sweet Spring har Iberian Family under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Iberian Family har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Lyngby Vikings - Iberian Family

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Lyngby Vikings, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Iberian Family.