Masonic – Team Singularity 15/10, odds, streaming, speltips

Masonic
vs
Singularity
21-10-15 08:00 Malta Vibes
Singularity
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.35
Vinstchans
Odds för Masonic - Team Singularity
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-10-15 01:21:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Masonic – Team Singularity

Masonic och Team Singularity möttes i Malta Vibes den 15/10 med matchstart 08:00.

Oddsen inför Masonic - Team Singularity

Inför matchen mellan Masonic och Team Singularity i Malta Vibes så var Team Singularity spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Team Singularity hittade du hos Unibet till 1.35 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 3,00 på att Team Singularity skulle vinna matchen.

Masonic var underdogs mot Team Singularity och det högsta oddset på nederlagstippade Masonic kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 3.00 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Masonic gick vinnande ur detta möte till oddset 1,35 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Masonic - Team Singularity i Champions League till gånger pengarna. Att Masonic och Team Singularity skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Masonic

Masonic har ett hemmafacit så här lång i Malta Vibes där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Masonic ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Masonic under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Masonic därmed 0,00 poäng per match.

I Malta Vibes har Masonic 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Singularity

Team Singularity facit så här långt är 0 inspelade poäng i Malta Vibes på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Team Singularity ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Malta Vibes har Team Singularity ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Team Singularity har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Team Singularity i Malta Vibes håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per spelad match har Team Singularity ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Masonic - Team Singularity

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Masonic har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Singularity har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.