MIBR – Havan Liberty 14/5, odds, streaming, speltips

MIBR
vs
Havan Liberty
21-05-14 20:00 CBCS Elite League
Havan Liberty
Bästa matchoddsen
1 1.10
2 6.50
Vinstchans
Odds för MIBR - Havan Liberty
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 03:52:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades MIBR – Havan Liberty den 14/5

MIBR och Havan Liberty gjorde upp den 14 maj. Matchen spelades i CBCS Elite League med matchstart 20:00.

De bästa oddsen inför MIBR - Havan Liberty

Inför matchen mellan MIBR och Havan Liberty i CBCS Elite League så var MIBR spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på MIBR hittade du hos Unibet till 1.10 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 6,25 att MIBR, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Havan Liberty var nederlagstippade i mötet mot MIBR och det högsta oddset på Havan Liberty som vinnare hittade du hos betway till oddset 6.50. I snitt så kunde du spela på att Havan Liberty gick vinnande ur detta möte till oddset 1,09 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan MIBR och Havan Liberty kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på MIBR - Havan Liberty gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit MIBR

På 0 spelade matcher har MIBR nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att MIBR har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har MIBR denna säsong i CBCS Elite League tagit 0 poäng. Så här långt har MIBR ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher MIBR har spelat denna säsong i CBCS Elite League så har laget tagit 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Havan Liberty

Havan Liberty har denna säsongen i CBCS Elite League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att MIBR i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Havan Liberty i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i CBCS Elite League. Så här långt så har Havan Liberty därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I CBCS Elite League har Havan Liberty under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Havan Liberty har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för MIBR - Havan Liberty

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för MIBR, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Havan Liberty.