Movistar Riders – Anonymo 5/5, odds, speltips, streaming

Movistar Riders
vs
Anonymo
21-05-05 11:20 LB/CS
Anonymo
Bästa matchoddsen
1 1.60
2 2.25
Vinstchans
Odds för Movistar Riders - Anonymo
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 07:41:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Movistar Riders – Anonymo den 5/5

Med matchstart 11:20 så spelades matchen i LB/CS mellan Movistar Riders och Anonymo, den 5 maj.

1X2-oddsen på Movistar Riders - Anonymo

Inför mötet mellan Movistar Riders - Anonymo i LB/CS så talade spelbolagens odds för en seger till Movistar Riders och betway gav då det bästa oddset till 1.60 gånger pengarna. Movistar Riders var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,23 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på Anonymo som vinnare i matchen mot Movistar Riders. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Anonymo som vinnare till 2.25 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Anonymo skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,59 gånger pengarna inför mötet mot Movistar Riders.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Movistar Riders - Anonymo i Champions League till gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Movistar Riders

För Movistar Riders så har laget denna säsong i LB/CS håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Movistar Riders har ett bortafacit under säsongen i LB/CS med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Movistar Riders har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i LB/CS så har Movistar Riders spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Anonymo

Anonymo har ett facit i LB/CS där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Anonymo har ett facit med 0 poäng i LB/CS på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Anonymo därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Anonymo spelat in 0 poäng denna säsong i event. Anonymo har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Movistar Riders - Anonymo

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Anonymo.