Movistar Riders – eSuba 7/5, odds, speltips, streaming

Movistar Riders
vs
eSuba
21-05-07 15:00 REPUBLEAGUE
eSuba
Bästa matchoddsen
1 1.07
2 8.00
Vinstchans
Odds för Movistar Riders - eSuba
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 16:41:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Movistar Riders – eSuba i REPUBLEAGUE

Movistar Riders och eSuba möttes i REPUBLEAGUE den 7/5 med matchstart 15:00.

De bästa oddsen inför Movistar Riders - eSuba

På matchen i REPUBLEAGUE mellan Movistar Riders och eSuba så höll spelbolagen Movistar Riders som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.07 hos Unibet. Spelbolagen gav i snitt oddset 7,50 att Movistar Riders, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Ett spel på eSuba, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 8.00 gånger pengarna hos betway. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till eSuba och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,06 på en seger till eSuba.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Movistar Riders och eSuba kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Inför matchstart mellan Movistar Riders och eSuba så gav de 2 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Movistar Riders

Movistar Riders hemmafacit så här långt i REPUBLEAGUE är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Movistar Riders ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Movistar Riders har på bortaplan i REPUBLEAGUE denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. I REPUBLEAGUE har Movistar Riders med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

Movistar Riders har ett facit denna säsong i REPUBLEAGUE med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Movistar Riders har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit eSuba

ESuba har ett hemmafacit i REPUBLEAGUE spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu eSuba ett snitt på 0 poäng per match.

ESuba har ett facit med 0 poäng i REPUBLEAGUE på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att eSuba har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher har eSuba spelat in 0 poäng denna säsong i event. ESuba har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Movistar Riders - eSuba

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för eSuba på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.