Movistar Riders – Fiend 19/11, odds, speltips, streaming

Movistar Riders
vs
Fiend
21-11-19 15:30 V4 Future Sports Festival
Fiend
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för Movistar Riders - Fiend
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-19 13:00:44. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Movistar Riders – Fiend

Movistar Riders och Fiend i V4 Future Sports Festival med matchstart 15:30 den19 november.

Oddsen inför Movistar Riders - Fiend

Inför mötet mellan Movistar Riders - Fiend i V4 Future Sports Festival så talade spelbolagens odds för en seger till Movistar Riders och Unibet gav då det bästa oddset till 1.75 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Movistar Riders på 1,98 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på Fiend, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.00 gånger pengarna hos Unibet. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,75 att Fiend skulle ta en oväntad seger.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Movistar Riders och Fiend skulle kryssa i mötet. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Movistar Riders

För Movistar Riders så har laget denna säsong i V4 Future Sports Festival håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Movistar Riders ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Movistar Riders har ett bortafacit under säsongen i V4 Future Sports Festival med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Och detta gör att Movistar Riders har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I V4 Future Sports Festival har Movistar Riders denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Fiend

På hemmaplan har Fiend fått ihop 0 poäng i V4 Future Sports Festival denna säsong på 0 spelade matcher. Fiend har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Fiend i V4 Future Sports Festival tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Fiend därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Fiend har spelat i V4 Future Sports Festival under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Movistar Riders - Fiend

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Movistar Riders, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Fiend.