Natus Vincere – Entropiq 16/5, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
Entropiq
21-05-16 14:00 EPIC CIS League
Entropiq
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.90
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - Entropiq
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 00:53:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Natus Vincere – Entropiq i 16 maj

Natus Vincere och Entropiq gjorde upp den 16 maj. Matchen spelades i EPIC CIS League med matchstart 14:00.

De bästa oddsen inför Natus Vincere - Entropiq

Kikade vi på oddsen inför mötet i EPIC CIS League mellan Natus Vincere och Entropiq så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.40 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 2,83 att Natus Vincere, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Entropiq som vinnare, till oddset 2.90 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 1,39 på Entropiq som vinnare.

Ett kryss mellan Natus Vincere och Entropiq gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Natus Vincere - Entropiq.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har tagit 0 poäng så här långt i EPIC CIS League på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Natus Vincere ett snitt på 0 poäng per match.

Natus Vincere har ett bortafacit under säsongen i EPIC CIS League med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Natus Vincere därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Natus Vincere har spelat denna säsong i EPIC CIS League så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Entropiq

På hemmaplan har Entropiq fått ihop 0 poäng i EPIC CIS League denna säsong på 0 spelade matcher. Detta innebär att Natus Vincere i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Entropiq i EPIC CIS League tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Entropiq tagit 0,00 poäng per spelad match.

Entropiq har på 0 spelade matcher i EPIC CIS League tagit 0 poäng denna säsongen. Entropiq har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Natus Vincere - Entropiq

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Entropiq på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.