Natus Vincere Junior – Caronte 6/5, odds, livestream, speltips

Natus Vincere Junior
vs
Caronte
21-05-06 09:00 REPUBLEAGUE
Caronte
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.70
Vinstchans
Odds för Natus Vincere Junior - Caronte
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-04 20:57:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Natus Vincere Junior – Caronte i REPUBLEAGUE

Matchen som spelades i REPUBLEAGUE mellan Natus Vincere Junior vs Caronte hade matchstart klockan 09:00, den 21-05-06.

1X2-oddsen på Natus Vincere Junior - Caronte

På matchen i REPUBLEAGUE mellan Natus Vincere Junior och Caronte så höll spelbolagen Natus Vincere Junior som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Natus Vincere Junior på 2,70 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.70 var det högsta oddset på nederlagstippade Caronte som vinnare i mötet mot Natus Vincere Junior. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Nederlagstippade Caronte var som sagt ingen favorit i mötet mot Natus Vincere Junior och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,40.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Natus Vincere Junior och Caronte, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Natus Vincere Junior - Caronte.

Poängfacit Natus Vincere Junior

För Natus Vincere Junior så har laget denna säsong i REPUBLEAGUE håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Natus Vincere Junior denna säsong i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng. Detta innebär att Natus Vincere Junior har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Natus Vincere Junior har ett facit denna säsong i REPUBLEAGUE med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per match har Natus Vincere Junior ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Caronte

Caronte facit så här långt är 0 inspelade poäng i REPUBLEAGUE på 0 hemmamatcher. Caronte har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i REPUBLEAGUE har Caronte ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Caronte därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Denna säsong har Caronte i REPUBLEAGUE håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Caronte har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Natus Vincere Junior - Caronte

Likaresultatet innebär att Natus Vincere Junior på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Caronte har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.