Natus Vincere – OG 24/9, odds, livestream, speltips

Natus Vincere
vs
OG
21-09-24 14:30 BLAST Premier
OG
Bästa matchoddsen
2 3.20
Vinstchans
Odds för Natus Vincere - OG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-09-18 16:33:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Natus Vincere – OG den 24/9

Natus Vincere möter OG fredagen den 24/9 i BLAST Premier med matchstart klockan 14:30.

Natus Vincere - OG speltips

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan lägga ett bet på. Odds tips du kan ta del av när du ska spela på Natus Vincere - OG eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Natus Vincere - OG, rekar som vi publicerar dagligen.

Natus Vincere är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget Bethard ger just nu det bästa oddset till 1.35 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade OG utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos betway som just nu ger det bästa och högsta oddset till 3.20 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på denna sida

På denna sida listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Natus Vincere och OG.