Nemiga Gaming – Gambit Esports 27/6, odds, speltips, livestream

Nemiga
vs
Gambit Esports
21-06-27 14:00 StarLadder CIS RMR
Gambit Esports
Bästa matchoddsen
1 7.00
2 1.07
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Gambit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 04:05:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nemiga Gaming – Gambit Esports

Matchen mellan Nemiga Gaming och Gambit Esports i StarLadder CIS RMR spelades den 27/6 med matchstart kl. 14:00.

1X2-oddsen på Nemiga Gaming - Gambit Esports

På matchen i StarLadder CIS RMR mellan Nemiga Gaming och Gambit Esports så höll spelbolagen Gambit Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.07 hos Unibet. Gambit Esports var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 7,00 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Nemiga Gaming som vinnare, till oddset 7.00 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,07 gånger pengarna på Nemiga Gaming som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Nemiga Gaming och Gambit Esports gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nemiga Gaming - Gambit Esports.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har ett hemmafacit så här lång i StarLadder CIS RMR där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Nemiga Gaming har ett bortafacit i StarLadder CIS RMR med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så här långt har Nemiga Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

I StarLadder CIS RMR har Nemiga Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Det gör att Nemiga Gaming har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Gambit Esports

Gambit Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i StarLadder CIS RMR på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Nemiga Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i StarLadder CIS RMR med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har Gambit Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Gambit Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har Gambit Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Gambit Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Gambit Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.