Nemiga Gaming – Natus Vincere 28/6, odds, speltips, livestream

Nemiga
vs
Natus Vincere
21-06-28 18:00 StarLadder CIS RMR
Natus Vincere
Bästa matchoddsen
1 6.20
2 1.10
Vinstchans
Odds för Nemiga Gaming - Natus Vincere
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 19:29:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Nemiga Gaming – Natus Vincere i StarLadder CIS RMR

Matchen spelades i StarLadder CIS RMR mellan Nemiga Gaming och Natus Vincere. Mötets matchstart var 18:00 den 28 juni.

De bästa oddsen inför Nemiga Gaming - Natus Vincere

Kikade vi på oddsen inför mötet i StarLadder CIS RMR mellan Nemiga Gaming och Natus Vincere så var Natus Vincere oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.10 gånger pengarna på Natus Vincere som vinnare. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 6,20 att favoriten Natus Vincere skulle vinna matchen.

Nemiga Gaming var underdogs mot Natus Vincere och det högsta oddset på nederlagstippade Nemiga Gaming kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 6.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Nemiga Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,10 på en seger till Nemiga Gaming.

Ett kryss mellan Nemiga Gaming och Natus Vincere gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Inför matchstart mellan Nemiga Gaming och Natus Vincere så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har på hemmaplan i StarLadder CIS RMR spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att Nemiga Gaming har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Nemiga Gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Nemiga Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I StarLadder CIS RMR har Nemiga Gaming 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Natus Vincere

Natus Vincere har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i StarLadder CIS RMR. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Natus Vincere ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i StarLadder CIS RMR har Natus Vincere ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Natus Vincere därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

I StarLadder CIS RMR har Natus Vincere under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Natus Vincere har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Nemiga Gaming - Natus Vincere

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Natus Vincere.