Nexus Gaming – Budapest Five 17/5, odds, speltips, live stream

Nexus Gaming
vs
Budapest Five
21-05-17 16:00 BLAST Rising
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.72
2 2.05
Vinstchans
Odds för Nexus Gaming - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:39:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nexus Gaming mötte Budapest Five den 21-05-17

Mötet i BLAST Rising mellan Nexus Gaming och Budapest Five spelades den 17/5 matchstart med start kl. 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför Nexus Gaming - Budapest Five

På matchen i BLAST Rising mellan Nexus Gaming och Budapest Five så höll spelbolagen Nexus Gaming som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.72 hos Unibet. Favoriten Nexus Gaming kunde du i snitt spela på till oddset 2,05 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolagen trodde inte på Budapest Five som vinnare i matchen mot Nexus Gaming. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Budapest Five som vinnare till 2.05 gånger pengarna. Nederlagstippade Budapest Five var som sagt ingen favorit i mötet mot Nexus Gaming och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,72.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Nexus Gaming och Budapest Five kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nexus Gaming - Budapest Five.

Poängfacit Nexus Gaming

På hemmaplan har Nexus Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Detta innebär att Nexus Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Nexus Gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Nexus Gaming har ett facit denna säsong i BLAST Rising med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five har i BLAST Rising 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Budapest Five i BLAST Rising under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har Budapest Five tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Budapest Five tagit i BLAST Rising under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Nexus Gaming - Budapest Five

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nexus Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Budapest Five.