Nexus Gaming – Nemiga Gaming 24/2, odds, speltips, live stream

Nexus Gaming
vs
Nemiga
21-02-24 19:00 ESEA Premier EU
Nemiga
Bästa matchoddsen
1 5.50
2 1.12
Vinstchans
Odds för Nexus Gaming - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-02-24 16:49:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Nexus Gaming – Nemiga Gaming

Nexus Gaming och Nemiga Gaming i ESEA Premier EU med matchstart 19:00 den24 februari.

De bästa & högsta oddsen inför Nexus Gaming - Nemiga Gaming

Inför mötet mellan Nexus Gaming - Nemiga Gaming i ESEA Premier EU så talade spelbolagens odds för en seger till Nemiga Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.12 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 5,50 att favoriten Nemiga Gaming skulle vinna matchen.

Nexus Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot Nemiga Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Nexus Gaming gav Unibet till oddset 5.50. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,12 på Nexus Gaming som vinnare.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Nexus Gaming - Nemiga Gaming i Champions League till gånger pengarna. Att Nexus Gaming - Nemiga Gaming skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Nexus Gaming

Hemmalaget Nexus Gaming har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Nexus Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Nexus Gaming tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Nexus Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Nexus Gaming har spelat denna säsong i ESEA Premier EU så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Nemiga Gaming

På 0 matcher i ESEA Premier EU har Nemiga Gaming nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Nemiga Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Nemiga Gaming i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Nexus Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Nemiga Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Nexus Gaming - Nemiga Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nexus Gaming, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming.