Nordavind – Sharks Esports 28/6, odds, livestream, speltips

Nordavind
vs
Sharks Esports
21-06-28 09:30 Pinn. Cup
Sharks Esports
Bästa matchoddsen
1 1.54
2 2.35
Vinstchans
Odds för Nordavind - Sharks Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-28 10:50:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nordavind – Sharks Esports i Pinn. Cup

Nordavind och Sharks Esports i Pinn. Cup med matchstart 09:30 den28 juni.

Oddsen inför Nordavind - Sharks Esports

På matchen i Pinn. Cup mellan Nordavind och Sharks Esports så höll spelbolagen Nordavind som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.54 hos Unibet. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,35 på Nordavind som vinnare mot Sharks Esports.

Sharks Esports var nederlagstippade i mötet mot Nordavind och det högsta oddset på Sharks Esports som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.35. Snittoddset på att underdogen Sharks Esports skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,54 gånger pengarna inför mötet mot Nordavind.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Nordavind och Sharks Esports till det högsta oddset hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Nordavind - Sharks Esports.

Poängfacit Nordavind

Nordavind har på hemmaplan i Pinn. Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Nordavind har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Nordavind denna säsong i Pinn. Cup tagit 0 poäng. På bortaplan har Nordavind därmed 0,00 poäng per match.

Nordavind har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports facit så här långt är 0 inspelade poäng i Pinn. Cup på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Nordavind i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i Pinn. Cup har Sharks Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Sharks Esports har i Pinn. Cup 0 poäng på 0 matcher totalt. Sharks Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Nordavind - Sharks Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Nordavind har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Sharks Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.