O PLANO – Team One 19/5, odds, stream, speltips

O PLANO
vs
Team One
21-05-19 00:30 cs_summit Qual.
Team One
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 3.20
Vinstchans
Odds för O PLANO - Team One
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 00:12:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo O PLANO – Team One i cs_summit Qual.

Mötet i cs_summit Qual. mellan O PLANO och Team One spelades den 19/5 matchstart med start kl. 00:30.

De bästa & högsta oddsen inför O PLANO - Team One

På matchen i cs_summit Qual. mellan O PLANO och Team One så höll spelbolagen O PLANO som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till O PLANO på 3,00 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

3.20 var det högsta oddset på nederlagstippade Team One som vinnare i mötet mot O PLANO. Och detta odds kunde du spela på hos betway. Snittoddset på Team One som segrare låg på 1,35 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan O PLANO och Team One gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit O PLANO

På 0 spelade matcher har O PLANO nu 0 insamlade poäng i event. Detta gör att O PLANO har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

O PLANO har ett bortafacit i cs_summit Qual. med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har O PLANO därmed 0,00 poäng per match.

O PLANO har ett facit denna säsong i cs_summit Qual. med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per match har O PLANO ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Team One

Team One har ett hemmafacit i cs_summit Qual. spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Team One i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i cs_summit Qual.. Detta gör att O PLANO har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Team One har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för O PLANO - Team One

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för O PLANO, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One.