OFFSET Esports – Ambush Esport 18/5, odds, speltips, streaming

OFFSET Esports
vs
Ambush Esport
21-05-18 07:00 Spring Sweet Spring
Ambush Esport
Bästa matchoddsen
1 1.43
2 2.65
Vinstchans
Odds för OFFSET Esports - Ambush Esport
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 07:46:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta OFFSET Esports – Ambush Esport i Spring Sweet Spring

OFFSET Esports och Ambush Esport gjorde upp den 18 maj. Matchen spelades i Spring Sweet Spring med matchstart 07:00.

1X2-oddsen på OFFSET Esports - Ambush Esport

Inför mötet mellan OFFSET Esports - Ambush Esport i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till OFFSET Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.43 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelsidor oddset 2,65 på att favoriten OFFSET Esports skulle utgå med seger.

Ambush Esport var spelbolagens under dog i mötet mot OFFSET Esports i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Ambush Esport gav Unibet till oddset 2.65. I snitt så kunde du spela på att Ambush Esport gick vinnande ur detta möte till oddset 1,43 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför mötet mellan OFFSET Esports och Ambush Esport så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Inför matchstart mellan OFFSET Esports och Ambush Esport så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har tagit 0 poäng så här långt i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Detta innebär att OFFSET Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

OFFSET Esports har på bortaplan i Spring Sweet Spring denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

OFFSET Esports har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Ambush Esport

Ambush Esport har ett hemmafacit i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

OFFSET Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Ambush Esport därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Ambush Esport tagit i Spring Sweet Spring under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för OFFSET Esports - Ambush Esport

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ambush Esport.