OFFSET Esports – Caronte 12/5, odds, speltips, streaming

OFFSET Esports
vs
Caronte
21-05-12 13:00 Spring Sweet Spring
Caronte
Bästa matchoddsen
2 1.57
Vinstchans
Odds för OFFSET Esports - Caronte
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 06:32:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo OFFSET Esports – Caronte i Spring Sweet Spring

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan OFFSET Esports vs Caronte hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-12.

Oddsen inför OFFSET Esports - Caronte

Kikade vi på oddsen inför mötet i Spring Sweet Spring mellan OFFSET Esports och Caronte så var Caronte oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.57 gånger pengarna på Caronte som vinnare. De 5 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,37 att favoriten Caronte skulle vinna matchen.

OFFSET Esports var underdogs mot Caronte och det högsta oddset på nederlagstippade OFFSET Esports kunde du spela på hos spelbolaget Bethard till 2.40 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen OFFSET Esports skulle vinna matchen gav hos de 5 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,50 gånger pengarna inför mötet mot Caronte.

Ett spel på krysset mellan OFFSET Esports och Caronte gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Att OFFSET Esports - Caronte skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har ett hemmafacit så här lång i Spring Sweet Spring där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. OFFSET Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har OFFSET Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har OFFSET Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher OFFSET Esports har spelat denna säsong i Spring Sweet Spring så har laget tagit 0 poäng. OFFSET Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Caronte

Caronte har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Caronte har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Caronte i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Caronte tagit 0,00 poäng per spelad match.

I Spring Sweet Spring har Caronte under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Caronte har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för OFFSET Esports - Caronte

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Caronte på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.