OFFSET Esports – Lyngby Vikings 6/5, odds, speltips, streaming

OFFSET Esports
vs
Lyngby Vikings
21-05-06 14:50 LB/CS
Lyngby Vikings
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.45
Vinstchans
Odds för OFFSET Esports - Lyngby Vikings
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-06 08:49:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo OFFSET Esports – Lyngby Vikings i 6 maj

Med matchstart 14:50 så spelades matchen i LB/CS mellan OFFSET Esports och Lyngby Vikings, den 6 maj.

Oddsen inför OFFSET Esports - Lyngby Vikings

Inför matchen mellan OFFSET Esports och Lyngby Vikings i LB/CS så var Lyngby Vikings spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Lyngby Vikings hittade du hos betway till 1.45 gånger pengarna. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,78 att favoriten Lyngby Vikings skulle vinna matchen.

Oddset på nederlagstippade OFFSET Esports låg som högst på 3.00 hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till OFFSET Esports och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,40 på en seger till OFFSET Esports.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan OFFSET Esports - Lyngby Vikings i Champions League till gånger pengarna. Att OFFSET Esports - Lyngby Vikings skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har tagit 0 poäng så här långt i LB/CS på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har OFFSET Esports tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att OFFSET Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher OFFSET Esports har spelat denna säsong i LB/CS så har laget tagit 0 poäng. OFFSET Esports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings facit så här långt är 0 inspelade poäng i LB/CS på 0 hemmamatcher. Hemma har Lyngby Vikings ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Lyngby Vikings har ett facit med 0 poäng i LB/CS på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att Lyngby Vikings har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Lyngby Vikings har i LB/CS ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för OFFSET Esports - Lyngby Vikings

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OFFSET Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Lyngby Vikings.