OG – TeamOne 6/7, odds, livestream, speltips

OG
vs
TeamOne
21-07-06 12:25 Intel Extreme Masters
TeamOne
Bästa matchoddsen
1 1.15
2 5.00
Vinstchans
Odds för OG - TeamOne
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-06 14:11:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta OG – TeamOne i Intel Extreme Masters

Mötet i Intel Extreme Masters mellan OG och TeamOne spelades den 6/7 matchstart med start kl. 12:25.

De bästa & högsta oddsen inför OG - TeamOne

Inför matchen mellan OG och TeamOne i Intel Extreme Masters så var OG spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på OG hittade du hos Unibet till 1.15 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten OG, hos de 1 spelbolagen, låg på 5,00 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på TeamOne som vinnare i matchen mot OG. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på TeamOne som vinnare till 5.00 gånger pengarna. Nederlagstippade TeamOne var som sagt ingen favorit i mötet mot OG och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,15.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan OG och TeamOne till det högsta oddset hos . Inför matchstart mellan OG och TeamOne så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit OG

På 0 spelade matcher har OG nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att OG i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

OG har ett bortafacit under säsongen i Intel Extreme Masters med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har OG därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher OG har spelat denna säsong i Intel Extreme Masters så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit TeamOne

TeamOne har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Intel Extreme Masters. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu TeamOne ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har TeamOne i Intel Extreme Masters under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Och detta innebär att OG har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

TeamOne har tagit 0 poäng i Intel Extreme Masters under säsong, på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för OG - TeamOne

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OG, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för TeamOne.