RBG Esports – Party Astronauts 29/6, odds, live stream, speltips

RBG Esports
vs
Party Astronauts
Party Astronauts
Odds för RBG Esports - Party Astronauts
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 22:01:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades RBG Esports – Party Astronauts den 29/6

Matchen spelades i Dreamhack Open Nordamerika mellan RBG Esports och Party Astronauts. Mötets matchstart var 22:30 den 29 juni.

De bästa & högsta oddsen inför RBG Esports - Party Astronauts

Inför mötet mellan RBG Esports - Party Astronauts i Dreamhack Open Nordamerika så talade spelbolagens odds för en seger till Party Astronauts och Bethard gav då det bästa oddset till 1.53 gånger pengarna. Favoriten Party Astronauts kunde du i snitt spela på till oddset 2,49 gånger pengarna som vinnare hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade RBG Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.50 som du hittade hos Bethard. I snitt så kunde du spela på att RBG Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,51 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Inför mötet mellan RBG Esports och Party Astronauts så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att RBG Esports - Party Astronauts skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit RBG Esports

RBG Esports har ett hemmafacit så här lång i Dreamhack Open Nordamerika där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har RBG Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har RBG Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

0 poäng har RBG Esports än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att RBG Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Party Astronauts

På 0 matcher i Dreamhack Open Nordamerika har Party Astronauts nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

RBG Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i Dreamhack Open Nordamerika med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Party Astronauts har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Party Astronauts i Dreamhack Open Nordamerika håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Party Astronauts har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för RBG Esports - Party Astronauts

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för RBG Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Party Astronauts.